KARLSTAD

tänkte först skriva ett långt blogginlägg om vad som hänt och vad som kommer hända osv.. men det orkar jag inte, det enda jag tänker berätta är att jag har haft en väldigt bra helg i Karlstad tillsammans med mina tre vänner Matea, Philip och Anton. Dit ska jag och mattan flyttta efter studenten(som det ser ut just nu).






2

en till vecka och helg är nu borta, den här veckan har varit bra som fan fast med några minus. har inte haft någon mobil, inte kul. brukar annars hålla på med min mobil 90% av den tiden jag är vaken, men imorgon kommer den att fungera igen. LÄNGTAR! I fredags var det den första studentfesten och det var så jävla kuuuuul!! Helgens match slutade med vinst, så jävla bra! 5-4 till oss. jobbigaste matchen på länge så var trött i hela kroppen redan idag på dagen men då var det bara att tagga om för ett fys pass. Nu blir det att kolla en prinsessas dagbok och somna tidigt, ny vecka med skola, träningar, matcher, mys och mycket annat!

partyyy

bara tisdag idag, men ser fram emot helgen så himla mycket. På fredag blir det utgång på Harrys, dags för första studentfesten!! Det blir dock lite lugnt för min del, ingen dricka för det är match på lördag. På lördag kväll är det middag på nybbe och fest efteråt. Hanna b ska även firas, så lite jobbigt det där.. MenMen vi får väll se!!! så partaj x2 + match, kan det bli bättre??

bilder från förra onsdageen:


11 januari

har ingen dator för tillfället, så det händer ju inte så speciellt mycket i denna blogg. men utanför denna blogg händer väldigt mycket, har börjat skolan igen, tränar, umgås med friends och partar. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska beställa hem en pälsväst eller inte, det är hur snyggt som helst men vet inte riktigt om det är jag.

Något annat som är hur bra som helst är ju att mitt mobil abonnemang drar pengar från ingenstans så mina räkningar blir hur dyra som helst  och dom kan inte ens hitta felet? imorgon blir det att ringa och hetsa på dom. så för tillfället kommer jag nu att ha en aaaaaaas gammal sony ericsson med ett kontantkort. KUL. men mobilen har ju iaf blixt så den är väl ungefär som min iPhone 4 kamera hehe.

04.43

älskar att jag har vänt på dygnet. Att sova bort hela dagen och gå upp klockan 15.30 och sedan kan man inte somna på kvällen, det är ju underbart! Att vara vaken när ingen annan är vaken och sova när ingen annan av mina kompisar sover, det är ju inte så jävla bra!!!!!!

4 januari

nytt år, nya saker som händer. I år tar jag studenten!! många roliga saker är på g, alla studentfester, balen (om jag går), studentkryssningen och själva studentdagen! Skolan börjar om 6 dagar, min sista termin på gymnasiet. Vill inte ta studenten ändå, vad gör man sen? vill inte sitta hemma och ruttna. vill ha allt det här men sen börja skolan igen. När skolan börjar igen är det dags att ta tag i träningen, på riktigt.

lite bilder från nyårsafton:










2010, lite efter

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
tog körkort, fyllde 18, gick ut på krogen, började 3an på gymnasiet hehe.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej och det är ju rätt nice, har inte råd att köpa barnkläder ännu hehe

4. Dog någon som stod dig nära? Neeej!!!

5. Vilka länder besökte du? Spanien  

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? nej

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 12/9 och 22/11 

8. Vad var din största framgång 2010? Har gjort så många framgångar det här året att jag inte ens vet vilken jag ska välja att nämna här

9. Största misstaget? har inte gjort något misstag sådär

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nja, förkyld och typ magsjuka

11. Bästa köpet? vet inte riktigt, har inte gjort så stora köp har mest fått bra saker i present och så. men alla mina kläder isåfall 

12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder mat sprit

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? men ja det är klart, massor av saker!!

14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2010? One - SHM

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?  gladare!!

16. Vad önskar du att du gjort mer? pluggat

17. Vad önskar du att du gjort mindre? ätit mc

18. Hur tillbringade du julen? med mina nära och kära. åt mat och kollade kalle anka

19. Blev du kär i år? nej och det är ju så jävla skönt

20. Favoritprogram på TV? desperate housewives, greys anatomy, bonde söker fru, idol, top model

21. Bästa boken du läste i år? har inte läst någon

22. Största musikaliska upptäckten? vet inte, lyssnar nog på samma som förut

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?  jaaa, jag fick allt jag önskade mig!!

24. Något du önskade dig men inte fick? neej

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? krogen ovh sen blev jag firad av min släkt

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? haha?

28. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj haha

29. Vem saknade du? Ingen!!

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Cam Gigandet eller neee Joel Kinnaman!!!!!

31. Dem bästa nya människorna du träffade? vet inte, finns många!!

RSS 2.0