tisdag

sommarlovet blir bara bättre och bättre, många planer börjar planeras. kan det bli Göteborg? kan det bli Skåne? eller kan det bli både och? det återstår att se hehe. Sitter hemma hos Rosita där jag har spenderat natten, snart kommer matea och då blir det att ta oss vidare för att åka och bada med några snyggingar.

sommarlov

första riktigt dagen på sommarlovet är idag, halva dagen har gått. dom två sista veckorna har varit dom två bästa under hela det här året. var i spanien i tio dagar, dom dagarna var fulla med allt haha! om man ska sammanfatta den resan så är det pizza, baguetter, skratt, gråt, gratis shotts, bad, sol, shopping, fest. ganska svårt att sammanfatta resan sådär, skulle kunna sitta här och skriva massa olika ord hela tiden. det var helt klart den bästa resan i mitt liv, hände så mycket roliga och sjuka saker som jag inte behöver gå in på här för ni skulle ändå inte fatta. den sista helgen var helt klart bäst, för då var klubben love öppen och där va det så jääääävla roligt och jag och emma var så jävla sköna. skulle kunna sitta här och skriva massa saker om resan en hel dag, alla grät någongång. isabelle var nojjig 90% av tiden eftersom att vi hade tusen säkerthets grejer till huset och hon va nervös över att alla nycklar och sånt var borta. emma ringde sin mamma och var ledsen, ena gången för att hon hade bränt sig och andra gången för att vi köpte kyckling från ett stånd på en marknad vilket ledde till att vi trodde att vi skulle få sarmonella. matea grät för att hon trodde att vi skulle bli kidnappade av varje bil som åkte förbi. vi träffade även många olika människor, italienarna som isabelle och emma dog för. sen träffade vi ett svenskt killgäng som jag och matea umgicks lite mer med. vi träffade även massor av andra härliga människor. ja den här resan skapade så sjukt många minnen.


när vi kom hem var det dom sista dagarna i skolan, hade ett prov kvar vilket jag och matea klarade galant. efter det var det speidag i vilsta, vilket alltid är roligt. sen var det skolavslutning, hade så kul. först vart det ming med några i klassen sen hem till mig och föra. efter det blev det att åka hem till pontu s där det var massa annt folk. kvällen var riktigt rolig, dansade och hade kul!

i lördags var det studenten, missade utspringet på grund av att jag fixade med mina presenter i bilen haha! hann inte träffa många heller, inte dom jag hade köpt grejer till. senare drog vi vida re till dom andra skolorna för att träffa alla andra. efter det blev det att åka hem till emelie och fira henne och äta god mat&tårta. senare drog även jag och matea till andy och firade honom! när jag såg alla blev jag iaf fett taggad tills nästa år när det är min tur! kommer bli så jävla roligt och jag längtar redan.

jaja längsta inlägget, ingen kommer orka läsa. men dom här 2 veckorna har iaf varit bäst!!!!!



RSS 2.0