28

söndag idag igen då, veckorna går fort. imorgon är det bara en vecka kvar tills skolan börjar. Imorgon kommer min älskling Matea hem, vi lär ta en fika och prata om allt som har hänt här hemma denna vecka. Hon kommer vara neger också, känns as kul när man själv har tappat all färg! Till något helt annat köpte jag nya skor i fredags, kanske kommer bild sen vi får väll se ;)

gårdagen bjöd på mycket, hade skit kul från en början, mindre kul sen och sen blev det bara roligare och roligare. Promenaden till stan var kvällens höjdpunkt. Promenaden hem ifrån mig till stan verkar alltid bjuda på mycke händelser. HAHA! kvällen avslutades på ericsson, tummen upp till det.

nu: dags att städa, puss

söööööndag

tiden går fort, imorgon är det bara två veckor kvar på sommarlovet. Lite tråkigt att man inte kunnat bada och sola dom sista veckorna men jag har haft kul ändå. Jobbar tre eller två dagar i veckan, går upp klockan 6 vilket leder till att man inte orkar göra nått på hela dagen så på så sätt försvinner vissa dagar. Festar gör jag också, vilket jag gjorde igår. Började i kjula hemma hos lina med massa snygga tjejer, vi sjöng singstar, dansade och bara hade kul. kvällen slutade inte lika bra men man måste ju ha tråkigt ibland för att uppskatta nästa gång lite mer. Om 35 dagar fyller jag år, nummer 1 på min önskelista är en iPhone 4g iaf. Så vi får se hur det blir med den saken, man får väll hoppas på det bästa! Något annat som måste göras är att fixa körkort, så idag blir det att plugga teori sen blir det att köra lite ikväll.

Till någonting helt annat så åker min älskling matea utomlands idag, hon kommer vara borta i en vecka och vi har inte varit ifrån varandra så länge på hela sommaren. kommer sakna henne jätte mycket. Men vi får hoppas på att det går fort, för imorgon åker jag till Stockholm med mamma och går på gröna lund sen sover vi på hotell och shoppar dagen efter. Sen jobb onsdag, torsdag och sådär så det kommer nog gå ganska fort ändå!


RSS 2.0