3-0!!!!

helgen har faktiskt varit riktigt rolig ska jag säga er, bästa på länge! i fredags blev det fredags mys med emma andy rebin alex filip. vi skulle äta mc men det blev lite bråk mellan killarna så vi förlorade 2 personer. men det var riktigt mys fikade på waynes också. en tradition på fredagar haha.. på lördagen gick jag upp tidigt för att åka ut och ha match i hållsta, tro det eller ej men vi vann, 3-0 blev det!!!!!! så efter det firade jag med mc och sen på kvällen blev det lite skoj. åkte först ner till stan, hem till simon det var riktigt trevligt, hade kul. sedan begav vi oss mot nyfors där jag stannade hela natten medans dom andra tjejerna drog tillbaka. gick hem imorse vid typ halv sju och hade bara en stövel med mig hem. Och idag blir det blir det bio med mina sexiga kompisar kajsa och anna, snabba cash! Joel

 

 


AllA är så olika men en sak har vi gemensamt..och det är waynes

Det finns en sak alla har gemensamt.det spelar ingen roll om men är man eller kvinna,gammal eller ung,rik eller fattig,ensam eller Omgiven av vänner. En sak lockar oss alla tillsammans och det är waynes. Det finns alla sorters människor här. Vi,tjejgänget som alltid sitter i flera timmar varje fredag. Killgänget som steker medans dom slurkar kaffe och pratar om tjejer och framtidsplaner. Kineserna som låter mest. plugghästarna som har med sig böcker och pennor. Mammorna med sina nyfödda barn. Vi alla är här,alla har olika drömmar och tankar, men ändå så dricker vi samma kaffe och äter samma paj. Direkt från waynes, gästbloggarna Sanna och anna.


SKULLE INTE SITTA FEL MED SOMMAR




så jävla roliga kvällar bååååååda två!

Jalal Här bitches!!!

hej hej jalal här era keffa jävlar. till er alla som ser de här. gå aldrig in på petras så kallade ''blogg'' igen hon tror att hon är nya kiss lr va fan hon heter. så aa från mig till er alla. som är typ 3pers som  besöker henne. besök aldrig henne tack! vill bara säga att jag dennis ara och ocar chillar hos kines jimmy och spelar fifa. de gick skit bra för mig tills petra kom och satte sig vid mig och då förlora jag alla matcher. riktig JUDE. jag pallar inte skriva mer på de här skiten glöm inte. besök aldrig henne. puss till er alla 3 haha Salamo Alekoom<3


EMELIE WRAGNE

HA DET SÅ JÄVLA BRA I THAI. KOMMER SAKNA DIG<3<3


grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

MEN ÄR DU SNYGG ELLER????? JA


36

känns som att jag skriver här så ofta hehe
jag har varit vaken i ca 36 timmar nu, skulle
alltså behöva sova. men jag känner mig inte
trött längre? har nog blivit mer än övertrött.
va nämligen hemma hos ara inatt med han
kato jalal jimmy och dennis.

kvällen/natten/morgonen bjöd på en hel
del ska jag säga er. skräckfilm, fifa, skratt,
tårar haha, tigerbalsam under ögonen,
massage och mycket annat roooooooooligt.
men aja hejdå. skolan började idag också
kul, skit kul

4

idag va jag på stan med freddan och ems hittade inget särskilt men blev donken som vanligt haha. hade senare träning, jobbigt som fan när man har varit borta en månad typ.. hade ändå riktigt kul, efter träningen åkte jag till vilsta till sammans med emma och fredrika och åkte pulka och stjärtlappar. fyfan vad kul det va, ems hade med sig varm chocklad också, skit gullig!!!!


NYÅR














NYÅR I BILDER




KOMMER MER SEN FÖR NU ORKAR JAG INTE MER


2009/2010

jaha, nytt år idag.
hade skit kul igår
iaf från början!
matea lundvall
stan subway
och daaaaaaans.

E&E

här om dagen så va jag med emma och emelie, dom dansade till hårdrocks låtar. alltså dom headbangade(?) ja och dagen efter märkte dom båda att dom hade fått skit ont i nacken. senare på kvällen började emelie as garva och sa hahahahah jag vet varför vi har ont, vi har träningsvärk från headbanget(?) hahah asså ja det va lite kul, så jag ville bara säga det. skriver om nyår sen när jag kommer hem puss.


RSS 2.0