I don't blame you for being you, but you can't blame me for hating it.


historieredovisning check!

älskar vädret! mycket som händer i skolan nu, ganska stressigt. Och nu dom här två dagarna är det födelsedagsfirande också. Idag var vi  hos mormor och firade henne, grattis mormor! och imorgon fyller min bror 20 år, hoppas att han gillar min present som jag har köpt till honom. för den va ej gratis. är en sån snäll syster :) men aja, dags att duscha sen sova. puss

imorgon väntar hårdträning och även solning med fia, kanske får
tillökning av loffe och matea? vi får se.


HEJHEJHEJ BLOGGEN





hejdå



21:30

igår blev det lagfest, det va fan roligare än förväntat! det va prisutdelning också, och jag blev årets spelare av oss tjejer. Kajsa för årets målgörare eller man kanske säger målskytt? hahah och Hanna b för årets lady, så det va riktigt kul fasktiskt. Hände en del roliga saker också som jag håller mellan mig och tjejerna haha ;) hahah något som inte var lika kul var att det va våran kul att städa lokalen dagen efter så det gjorde vi idag. Har inte så mycket att säga om det mer än att städbranschen inte är något för oss.



så jävla söt tjej hahahahahahaha




01:22

det blir ingen spanien resa,
så det blev depp som fan.

20:27

dagens planer?

deppa eller packa, kul

15 april

Var igår, och det var en sorglig dag. Tänker på alla hans nära och kära, vila i frid.

efter det som hände hade ingen lust att spela bowling och äta på stan och ha kul som vi hade planerat . Men för att få alla på andra tankar gjorde vi det och det blev bra tillslut, vi fick varandra på bättre humör och vi hade kul och skrattade.

Matea Emelie Rosita Kristina Oscar Dennis Jimmy Oscar Ara



påbild: Jimmy jag oscar och Dennis
fotograf: Emelie Engman
HAHHA

<3 HOMECOMING FROM USA.


Dom här skorna räddade mitt liv/dag. Jag skulle ju till Spanien imorgon
men nu är det 99% säkert att det inte blir av OCH HUR JÄVLA KUL ÄR
DET?????????????? LACKAR SÅ JÄVLA MYCKET. EN JÄVLA VULKAN SOM
INTE HAR EXPLODERAT SEN 1800 TALET SKA GÖRA DET JUST NU????
HELVETE. Men sen när jag kom hem låg dom här på min säng, så jävla
underbart wihoo<3 nu ska jag deppa hejdå

22:45

BÄSTA VÄDRET!!! BLIR SÅ LYCKLIG, allt är 1000 gånger bättre när det är fint väder. Och alla är mycket gladare och allt är bara så jävla mycket bättre. Och min dag idag har varit så jävla bra! haha tror aldrig att jag har varit såhär posetiv i min blogg hehe. Köpte årets första slagsta glass idag också, så jävla gott! Aa allt är iaf bra, ville bara säga det haha! puss


18:03

kom precis hem från affären, har handlat lite mat som jag ska ta och laga nu! Gott skare bli, direkt efter det blir det att åka och träna lite innebandy och det ska bli kul för det va länge sen. När jag kommer hem måste jag plugga som fan vilket inte är lika roligt men det är smällar man får ta när man inte gör allt i tid. Puss o kram


hahah så söta tjejer<3

LÖRDAG

redan lördag, en dag kvar på lovet. får se vad den har att bjuda på! men kvällen då, blev inte alls som planerat. Men va iaf här hemma hos mig med några snygga brudar. Vi kollade stockholm boogie, så jävla bra film. Och även fotbollen haha. Vi kollade även igenom massa gamla fina bilder haha! Har fått lika olika besök ikväll får se vad som händer nu, kanske dags att sova?

Och idag fyller Andy år också, 19 jävla barre. Så grattis till dig gubben<3



9

allt är som vanligt, men ingenting är som förut.


<3 ni vet

7

förstår mig inte på dig

ironi

det är så kul att man är 18 när det är en sån här dag när 80% av alla ens kompisar ska gå ut. det kanske inte är hela världen, men sommaren kommer ju bli skit rolig!!! älskar att fylla efter sommaren<3 men den som väntar på nått gott (kul) väntar aldrig för länge? och det är ju bra att man har nått att se fram emot hehe

men jag kanske ska lyssna på min kära vän emelie engman som säger att man ska sluta klaga och tänka på det negativa och istället tänka på det posetiva i livet, men det kan ju vara lite svårt ibland, som tex nu men jag gör ett försök! så jag kan ju tänka såhär, för det första sparar jag massa pengar och för det andra kan jag ju till exempel plugga teori (även fast jag nog inte kommer göra det) när alla andra går ut, i sommar alltså. Så ja det va ju två posetiva saker med det hela hahahah?


kato emelie och rosita, saknar er mina classmates<3

onsdag

hittar inga snygga sommarkläder på stan, finns bara så jävla fula!!!!!! köpte iaf ett helt vanligt vitt linne men som är lite djupare i ryggen, det får väll duga :)


hej

jag är ledsen hejdå

måndag

första "riktiga" dagen på lovet idag, känns både bra och dåligt. skönt som fan utan skola iaf! Min helg har varit konstig men ändå så jävla bra! Imorgon är det dags för att gå ner till stan och fixa pass, åker ju om mindre än 2 weeks. Efter det blir det stan/tuna med tjejerna för att kolla lite, jag är iaf ute efter några sommriga kläder som jag kan ta med mig till Spanien. Nu blire stockholm boogie sen är det nog dags att sova!


love you

2

är så trött på dig nu :)

foton: Matea Crkvenjas








dom här bilderna får mig att skratta så jävla mycket pga olika anledningar
men seriöst bild 2&3 hahahahha vad fan tänkte jag med?

fredag!

vi har lov och det är så jävla skööööööönt! jaha va ju i stockholm i onsdags och klippte och färgade håret, det blev väll sådär. asså det blev inte alls som jag hade tänkt mig men. fick iaf med mig en tröja och ett par solglasögon hem också och det är jag nöjd över! men emelie blev riktigt jävla snygg i sitt nya hår iaf.

fredag idag, va på stan på dagen med sanna matea och kajsa. köpte en ny mascara, alltid något hehe. ikväll ser det ut som att det blir bio, remember me. Verkar vara bra, sen får vi väll se vad kvällen har att bjuda på!


det är fulare i verkligheten,
är typ lite mer oranget/gult då
menmen, kanske blir bättre snart!

RSS 2.0