GRÖNA LUND

så jävla härlig dag igår i Gröna Lund, åkte massa karuseller och hade as kul med massa härliga brudar och killar. något som inte var lika härligt var att när vi skulle åka hem missade vi avfarten på e20 vilket ledde till att vi kom till nyköping. alla var trötta och ingen fattade vart vi hade åkt. killarna åkte framför oss och vi fick några bilar emellan oss vilket gjorde att dom svängde av och vi missade avfarten.  Rosita satt fram och hon mådde allt annat än bra vilket gjorde att hon inte kunde hålla koll på vägen. och ja allt blev bara fel, kom hem typ 2 timmar senare än killarna men jag hade riktigt kul ändå haha!


nu fattas bara ett par


=




blir så härliga bilder med mobilen

1. mina nya svarta converse, ser typ gråa ut.. (storlek 35..)
2. converse<3
3. två "blusar"
4. linne djupt i ryggen, svarta jeans.
5. nagellack, 2 ringar
6. bikini, används inte..
7. skor, hm.
8. väska & halsband

sommaren när den är som bäst

Var i Göteborg i helgen, åkte dit tillsammans med Matea min bror och linn. Gick på Liseberg på fredagen, vann stjärnvinsten (så klart), åkte karuseller och hade bara så jävla kul. minus till att både jag och matea fick världens skoskav, vill aldrig mer använda låga converse.. Även ett stort minus till natten som jag fick spendera inne på toan... haha! Dagen efter blev det shopping, fick med mig två ringar, en bikini, ett halsband, en väska och ett par skor hem. Helt okej! Vi alla var döda på vägen hem, jag och även dom andra mådde dåligt och ville bara hem. Men kvällen slutade med att vi drog ut på Åbryggan. Så det blev att åka hem för att fixa sig fort och senare dra till Dalle där alla tjejerna var för förfest. Åbryggan var rolig, men lite för mycket folk. Säger som Matea, den perfekta helgen.


sommar

mycket som har hänt under lovet, har inte riktigt orkat skriva. har spenderat mest tid med min älskling matea, vi har även umgåtts med massa underbara människor, solat, badat, västerås(spökslott), bränd växellåda på bilen mitt i skogen, SATC 2, Heron city (twilight), stockholm, grillat och bara gjort massa roliga saker som man gör på sommaren. Har haft ett riktigt bra sommarlov hittills iaf och jag hoppas att det kommer fortsätta lika bra! I lördags firade vi isabelle som fyllde 18 år. Blev god mat, god efterrätt, skador och massa trevliga människor sen drog vi oss vidare till nb. blev en besvikelse, trodde att det skulle vara mycket roligare men men! Imorgon ska jag jobba för första gången i mitt liv på riktigt, är nervös men ska bli kul. Nästa vecka åker jag även ner till Malmö och som det ser ut nu så stannar vi på liseberg på vägen hem!

walle, matea, dalle, isabelle, emma och jag i lördags

RSS 2.0