JAG ÄR ÄNTLIGEN 18 ÅÅÅÅR

kanske dags att skriva igen, har haft en riktigt grym helg!!! i fredags blev jag firad av mina kära klasskamrater och några nära till klassen, var riktigt jävla kul ska jag tala om för er. under lördagen var det bara att städa som gällde för mig och matea för på kvällen skulle även tjejerna komma förbi på middag och sedan utgång! var också kul men mådde redan då lite dåligt sen dagen innan. Även på söndagen var det bara att gå upp och städa. Sedan fixa sig och lite senare kom släkten. Hade hur roliga dagar som helst, har aldrig haft en sån bra helg tror jag. Världens bästa helg, med världens bästa människor och världens bästa presenter. fick:


skor
presentkort mc/hm/scorett/make up store
kavaj
kjol
örhängen
plattång
bärbar dator
parfym
systemkamera
IPHONE 4

hejhej

Länge sen jag skrev men så mycket som har hänt, sommarlovet har tagit slut. Det bästa sommarlovet i hela mitt liv! det bjöds på allt möjligt, utomlands resa, sena kvällar, härliga sommar dagar, sol och bad, klassmys, tjej mys, födelsedagsfirande, midsommarfirande, jobb, många många härliga kvällar på nb, lite jobb, shopping, gröna lund 2 gånger, liseberg, mina allra bästa vänner, glass, mc västerleden, studenten. Ja alltså allt som ett sommarlov ska innehålla! har säkert glömt massa saker, klart att det har hänt fler saker än det där men när jag tänker på sommaren är det de där jag tänker på.

Har även hunnit börja skolan, mitt sista år på gymnasiet, mitt sista år med världens bästa klass. Vi är alltså äldst på skolan nu, helt sjukt. Kändes som att det var igår jag började 1an. Hade även mitt sista skolfot någonsin här om dagen, dock har vi spexfoto imorgon. Vi ska vara hulken! haha, ska bli kul att fixa allt haha.

Idag är det 1 september alltså första dagen på årets bästa månad. Självklart är det för att jag fyller år om 11 dagar eller 12, det beror ju på hur man räknar. det är iaf den 12 september. herreeegud vad fort tiden går!
















jaja, dags att pluggga!

RSS 2.0