tisdag

skola idag som vanligt, efter skolan blev det träna och sen sola med matea. Vi har blivit så duktiga. Just nu sitter jag här och fixar med lite musik som jag vill ha på tåget imorgon när jag och emelie ska bege oss till stockholm för lite nya frisyrer och kanske lite shopping? det återstår att se. Men som ni alla kanske förstår så sover hon skönt nu medans jag sitter här, måste även fixa lite med plugg som jag ska göra på tåget (vet att det låter som att jag tror att jag ska åka tåg i flera timmar).

PS. på lördag är det två veckor kvar tills jag åker till spanien DS.


tråkig dag, tråkigt inlägg

söndag idag, hatar söndagar för då måste man alltid plugga. fast pluggar jag? nej för jag känner mig sjuk så jag orkar inte. Har istället spenderat hela min dag i sängen och kollat på taking the stage, bästa programmet. Det börjar en ny säsong klockan sju ikväll så jag längtar till det!

imorgon är det måndag igen vilket betyder skola, fett kul ju!!! efter skolan ska jag bege mig till forever för att träna lite eftersom att vi har uppehåll i innebandyn nu.


fredag

trodde att det skulle bli en myyys kväll ikväll med alla tjejer men det blev ändrade planer, nu ska jag dra till mig till stan för att käka på håpe's med några snygga brudar!


torsdaaaay

klarade G så jävla lätt på matteprovet, fick fan vg poäng till och med ;) efter skolan blev det att dra till forever med matea, thomas och hans snygga bror! haha, det va så jävla skönt. men har inte tränat där på jätte länge så kommer nog att ha träningsvärk imorgon. Blir kanske träning imorgon också om vi inte har allt för ont. Efter det blev det att umgås med emelie och pappa vi kollade bröllopsfotografen, haha säger jag bara.

Och imorgon är det äntligen fredag igen, och vi går in på en helg igen som kommer att bli lika bra som vanligt hoppas jag. Och det skadar inte att man har fått in lite extra caaash på kontot också!


ÅÅÅÅÅH

inge folk på träningen så den blev inställd, hur jävla kul är det? va riktigt sugen på att träna idag. men får väll dra mig till gymmet imorgon istället! tänkte bjuda på en bild från matchen i måndags som slutade med förlust, men snart ska vi kvala till div.2, ganska otippat.


liten gruppkram till sanna östgren lind som gjorde mål<3

VILL HA SOMMAR


<3


it's over babyyy

känns som att fler och fler klagar på att jag aldrig skriver, så får väll försöka börja igen haha. Idag är det onsdag, vilket menas med lång skoldag och träning. Hade matteprov idag också, det gick fan bättre än förväntat. Eller det känns så nu iaf, men man vet ju aldrig hehe. Men nu är det dags att laga mat och sen dra sig mot träning!


måndag

NU ÄR DET MATCH SOM GÄLLER


DET GÅR BRA NU HEHE

FREDAG: EMELIE & OC
LÖRDAG: FIRA SANNA 19 ÅR=FEST=TOTTE
SÖNDAG: CHILL SOM FAN
MÅNDAG: ROMME FFFFS!!!!!!!





1. JÄRNGÄNGET HEHE = JAG MATEA TOTTE PUTTE
2. HELA JÄVLA LIGAN - OSCAR&KATO SOM TAR BILD
3. ÅKER SVART BACKE(!!!!) ISABELLA SER UT SOM BAMBI


HA DEN ÄRAN PÅ DIN 19-ÅRS DAG BABY<3


  

BRA DAG IDAG

  • köpte nya jeans som jag har letat efter i flera månader
  • köpte en ny plånis som jag också har letat efter
  • hade skit kul i skolan, hahaha matea du vet
  • käkade mc med mattan<3
  • fikade på waynes med seb (typ tre timmar efter mc)
  • SOFIA CARLSSON FICK KÖRKORT!!!
  • andy rebin martin antte emma rosita, ni vet
    eller alla vet nog hahahahahhaha


RSS 2.0