29 maj

Är äntligen klar med allting, har precis packat ner det sista i väskan. Så nu drar jag till Spanien med några snygga tjejer! Kommer bli så jävla kul och skönt. Hoppas på sol varje dag, puss och kram vi hörs om 10 dagar!

GRATTIS KAJSA EDEBORG PÅ 18-ÅRS DAGEN<3









hoppas att din dag har varit bäst,
älskar dig<3

idag är det tisdag, och det är en bra dag

idag bokade jag en resa, en resa till Spanien. På lördag!!!!!!! åker tillsammans med matea, isa och emma. kommer bli så jävla kul, 10 dagar är vi borta. När vi är där får vi även sällskap av ara och dennis mm. Frågan är bara när jag kommer ha tid att packa, för imorgon blir det plugg, torsadg plugg och på fredag kväll ska vi fira Kajsa!!


hahahhaha

söndag

skulle egentligen ha varit i Spanien nu, men skolan tar över så fick bli att stanna hemma. Den här helgen har iaf varit riktigt bra, började i fredags med grill hemma hos mig med alla tjejerna, senare drog vi till djurgårn. Spelade kubb och så med massa anadra snygga brudar, vi drog vidare till Lalle. Eller iaf jag, fia, loffe och några fler. Det var trevligt där och efter en stund åkte jag och fia till pontus.

lördag, vaknade upp hemma hos fia. Vi gick upp klockan elva för att gå ut och lägga oss i solen, klockan fyra åkte vi till stan för att fika lite med tjejerna. senare på kvällen blev det bara mys hos matea.

idag då, då är det söndag. det är sämsta vädret och något annat som är sämre är att jag måste plugga hela dagen. hejdå.


onsdag

min dag blev bra tillslut, med hjälp av
pappa, mamma, pizza, glass och en biltur!

19

just nu består mina dagar av plugg, och ska snart plugga igen. men har avklarat det mesta redan, idag efter skolan blev det stan med pappa. fick med mig en bikini, ett läppglans, en ring och två "bh:ar" hem. Så det var ju helt ok, imorgon blir det att vara hemma från skolan för att plugga och senare blir det västerås med pappsen och matea. på lördag åker jag till spanien fast just nu har jag ingen lust med det så hoppas på att askmoln.


13/5

igår hade jag så jävla roligt, bara så alla vet.
började med sanna och matea, sen drog vi oss
mot stan. aa jag hade bara så jävla kul.

ikväll ska jag till emelie engman med min underbara
klass, inte hela men dom bästa. vi ska basta, mysa
och bara ha kul. men innan det står bal på schemat.

PUSSSSS

loveyou




söndag

har inte skrivit här på väldigt länge, har inte haft lust till det. men under den senaste tiden har jag firat kompisar som har fyllt år, även min bror. myst med mina kompisar, pluggat, tränat, börjat spela fotboll! och massa mer, imorgon är det dags för innebandy match, är inte så taggad för det men kanske kommer bli det imorgon. nu ska jag kolla tv och äta glass. kram


RSS 2.0